fbpx Skip to content

Onderhoud en keuring AED

Professionele onderhoud en keuring van uw AED

Zorg ervoor dat je AED altijd optimaal functioneert door gebruik te maken van onze deskundige keuringsservice. Onze gediplomeerde specialisten voeren een grondige controle uit en stellen een gedetailleerd rapport op, zodat je voldoet aan alle wettelijke voorschriften en richtlijnen.

Voordelen van onze AED keuring:

1. Betrouwbare werking: Onze keuring waarborgt een betrouwbare werking van je levensreddende AED, het essentiële BHV-hulpmiddel in veel organisaties.

2. Zelftest betrouwbaarheid: Vertrouw niet blindelings op de ingebouwde zelftest. Onze specialisten halen de AED van zijn plaats en voeren een grondige controle uit om ervoor te zorgen dat deze altijd klaar is voor gebruik.

3. Rapportage: Wij voorzien je van een uitgebreid rapport als bewijs van de tijdige keuring, zodat je met een gerust hart op je AED kunt vertrouwen.

Kosten van de AED keuring:

De kosten van onze keuring is €149,00 exclusief voorrijkosten van €0,39 per km. De totale kosten zijn afhankelijk van het aantal onderdelen dat we controleren. Let op dat de vervanging van de batterij niet is inbegrepen in het jaarlijkse onderhoud en afhankelijk is van het type en model van de AED.

AED Onderhoud / controle:

Onze monteurs komen eenmalig bij je langs voor een uitgebreide controle en onderhoudsbeurt op locatie. Tijdens deze inspectie wordt de AED op diverse punten gecontroleerd aan de hand van een compliance checklist. Onze monteur voert zekerheidstests uit met een extern testapparaat om te meten of de AED de juiste energie afgeeft. Indien nodig, wordt ook nieuwe software geïnstalleerd in overeenstemming met de recente reanimatie-richtlijnen.

Kortom, zorg ervoor dat je AED altijd paraat is wanneer het erop aankomt door gebruik te maken van onze professionele keuringsservice. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

€149.00 voor jaarlijks onderhoud Incl.  controlesticker. en verzegeling. Exclusief voorrijkosten en btw. 

Voor een nauwkeurige en op maat gemaakte offerte op basis van jouw specifieke behoeften en het aantal AED dat je wilt laten controleren en keuren, nodigen we je uit om contact op te nemen met Brandpreventietechniek. We staan voor je klaar om je te voorzien van gedetailleerde informatie en een exacte prijsopgave.