fbpx Skip to content

Advies en begeleiding 

Bij Brandpreventietechniek streven we naar het creëren van veilige omgevingen voor verhuurders en huurders, bedrijven en instellingen. Onze deskundigheid op het gebied van brandveiligheid omvat een uitgebreid scala aan diensten, waaronder brandveiligheidsbeleid, begeleiding bij bouw- en omgevingsvergunningsaanvragen, en gedegen advies over effectieve brandpreventietechnieken.

Onze Adviserende rol in brandpreventie

Als adviseurs op het gebied van brandpreventie nemen we een proactieve rol aan om ervoor te zorgen dat uw faciliteiten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het nemen van cruciale beslissingen met betrekking tot brandveiligheid.

Maatwerk advies voor uw specifieke situatie

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we advies op maat dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om de toepassing van brandpreventieve producten, de constructie van wanden, plafonds en vloeren, of de plaatsing van blusmiddelen, noodverlichting en noodtrappen, wij denken met u mee.

Bouwbesluit en gemeentelijke eisen

Onze adviseurs houden rekening met het Bouwbesluit en alle overige eisen van de gemeente. Wij zorgen ervoor dat uw brandpreventieplannen voldoen aan de wettelijke normen, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op de veiligheid van uw gebouw(en).

Onze diensten in het kort:

– Brandveiligheidsbeleid op maat
– Begeleiding bij bouw- en omgevingsvergunningsaanvragen
– Advisering over brandpreventieve producten en toepassingen
– Constructieadvies voor wanden, plafonds en vloeren
– Advies over blusmiddelen, noodverlichting en noodtrappen

Bij Brandpreventietechniek staat veiligheid voorop. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gedegen advies en laat ons uw partner zijn in het waarborgen van brandveiligheid in uw projecten.