fbpx Skip to content

Controle en keuring noodverlichting

Welkom bij Brandpreventietechniek, uw partner in veiligheid!

Noodverlichting is een cruciale voorziening die een veilig gebruik van vluchtwegen en nooduitgangen mogelijk maakt. Volgens het Bouwbesluit 2012 en de Arbowet is het verplicht om in elk gebouw noodverlichting te hebben, en deze dient jaarlijks gecontroleerd en onderhouden te worden.

Bij Brandpreventietechniek vinden we deze verantwoordelijkheid van cruciaal belang. Onze jaarlijkse controle en onderhoud van noodverlichting omvat verschillende essentiële stappen:

1. Visuele controle van de armaturen: We voeren een grondige visuele inspectie uit om ervoor te zorgen dat alle noodverlichtingsarmaturen in optimale staat verkeren.

2. Functionele test: We testen of de armaturen correct reageren bij een netspanningsonderbreking, waarbij we de functionaliteit ervan nauwkeurig beoordelen.

3. Autonomietijdtest: Voor armaturen zonder zelftestfunctie controleren we de autonomietijd om ervoor te zorgen dat de verlichting voldoet aan de gestelde normen.

4. Uitlezen van automatische testresultaten: We lezen de resultaten uit van automatische testen die door de armaturen zelf worden uitgevoerd, om eventuele afwijkingen snel op te sporen.

5. Jaarlijks vervangen van lichtbronnen: Continu brandende lichtbronnen worden jaarlijks vervangen om ervoor te zorgen dat de noodverlichting te allen tijde betrouwbaar is.

Bij Brandpreventietechniek streven we ernaar om uw veiligheid te waarborgen door te voldoen aan de wettelijke eisen en normen voor noodverlichting. Neem contact met ons op voor professionele service op het gebied van controle en onderhoud van noodverlichting. Uw veiligheid, onze prioriteit.

1 t/m 3 controle en keuring


4 t/m 10 controle en keuring


11 t/m 50 controle en keuring


Incl.  controlesticker. Excl. btw

€ 29,75 (per eenheid)


€ 22,75 (per eenheid)


€ 14,95 (per eenheid)


Voor een nauwkeurige en op maat gemaakte offerte op basis van jouw specifieke behoeften en het aantal noodverlichting dat je wilt laten controleren en keuren, nodigen we je uit om contact op te nemen met Brandpreventietechniek. We staan voor je klaar om je te voorzien van gedetailleerde informatie en een exacte prijsopgave.