fbpx Skip to content

Controle en keuring EHBO-koffer

Brandpreventietechniek doet ook controle, keuring en bijvulling van jouw EHBO-koffers. Of het nu gaat om blusmiddelen, een AED, verbandtrommels of een EHBO-koffer, wij verzorgen de keuring en controle volgens strikte richtlijnen. Zo kun je weer een jaar of langer vertrouwen op de veiligheidsvoorzieningen, afhankelijk van de geldende keuringsrichtlijnen.

Wij bieden deskundig advies over wetgeving met betrekking tot keuringen en voeren de keuringen graag voor je uit, zowel voor EHBO-koffers als voor verbandtrommels en andere BHV-voorzieningen die je gebruikt.

Als het specifiek gaat om een EHBO-koffercontrole, is het wettelijk verplicht om deze jaarlijks uit te voeren. Op deze manier helpen we je te waarborgen dat in geval van een calamiteit alles aanwezig is om eerste hulp te verlenen. We begrijpen dat het binnen een organisatie wellicht niet de hoogste prioriteit heeft om de inhoud van de koffer te monitoren. Daarom nemen wij graag de jaarlijkse controle van je over, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Vertrouw op ons om jouw veiligheidsvoorzieningen in overeenstemming met de wet te houden, zonder gedoe voor jouw organisatie.

1 t/m 3 controle en keuring


4 t/m 10 controle en keuring


11 t/m 50 controle en keuring


Incl.  controlesticker. Excl. btw

€ 27,75 (per eenheid)


€ 19,75 (per eenheid)


€ 14,75 (per eenheid)


Voor een nauwkeurige en op maat gemaakte offerte op basis van jouw specifieke behoeften en het aantal verbandtrommels en EHBO-koffers dat je wilt laten controleren en keuren, nodigen we je uit om contact op te nemen met Brandpreventietechniek. We staan voor je klaar om je te voorzien van gedetailleerde informatie en een exacte prijsopgave.