fbpx Skip to content

Brandmelder installatie en service

Bij Brand Preventie Techniek stellen we brandveiligheid voorop en bieden we niet alleen hoogwaardige FireAngel rookmelders, maar ook professionele installatie en realtimemonitoring voor ultieme gemoedsrust en optimale bescherming.

Onze FireAngel rookmelders, voorzien van geavanceerde technologie, zijn ontworpen om uw woning, bedrijf of eigendom te beschermen. Echter, onze betrokkenheid gaat verder dan enkel installatie. Wij bieden tevens krachtige monitoringsopties met behulp van de FireAngel Wi-Safe Gateway, specifiek de WG-1-Gateway en WG-2 voor verschillende toepassingen.

De WG-1-Gateway voor professioneel gebruik stelt rook-, hitte- en koolmonoxidemelders en accessoires die gebruikmaken van Wi-Safe 2 in staat om verbinding te maken met internet. Dit stelt ons in staat om diagnostische informatie in realtime te verzamelen en te beheren via een op maat gemaakt cloudgebaseerd dashboard. Alarmmeldingen, storingen en diagnostische gegevens worden allemaal centraal weergegeven, waardoor snelle en doeltreffende actie mogelijk is.

Bovendien bieden we onderhoud op afstand, wat betekent dat we proactief kunnen reageren op eventuele problemen, 24/7, 365 dagen per jaar. Dit is ideaal voor specifieke toepassingen zoals kamergewijze verhuur, Bed & Breakfasts, kinderdagverblijven en omgebouwde gebouwen met een woonbestemming. We bieden onderhoudscontracten en jaarlijkse controles om ervoor te zorgen dat uw brandbeveiliging altijd up-to-date is.

Voor B2C-oplossingen bieden we de WG-2 met de FireAngel Connected app, geschikt voor kleinere installaties en eindgebruikers. Deze gateway is eenvoudig te installeren via uw smartphone.

Hoe werkt het Wi-Safe gateway platform van FireAngel Connect? Met de FireAngel WG-1-EUT Gateway kunnen uw FireAngel Wi-Safe 2 producten via internet worden gekoppeld aan een app. Hiermee kunt u eenvoudig de status van uw melders controleren en meldingen ontvangen bij activering door rook, hitte of koolmonoxide. Dit is ideaal voor zowel woningen als bedrijven en biedt zelfs de mogelijkheid om meldingen door te geven aan buren, zorgverleners of een meldkamer.

Onze oplossingen zijn geschikt voor woningen, bedrijven, VvE’s en studentenhuizen. Voor de installatie van een gateway kunt u contact opnemen met een door ons gecertificeerde FireAngel Wi-Safe 2 Specialist of een erkende installateur. Onze cloudgebaseerde oplossing zorgt ervoor dat uw installateur inzicht heeft in de status van uw installatie, wat betekent dat onderhoud alleen wordt uitgevoerd wanneer dit echt nodig is.

Kies Brand Preventie Techniek voor een allesomvattend pakket van FireAngel rookmelders, professionele installatie en realtime monitoring. Wij streven naar maximale veiligheid en gemoedsrust voor al onze klanten.