fbpx Skip to content

Gateway installatie
en service

Met de nieuwste FireAngel WG-2-INT Gateway worden rookmelders, hittemelders, CO-melders en accessoires veilig en eenvoudig verbonden met de FireAngel Connected App. Via smartphone of tablet behoudt u te allen tijde controle over de status van de melders in het netwerk en ontvangt u onmiddellijke pushmeldingen, inclusief alarmmeldingen, zodra de melders reageren op rook, hitte of koolmonoxide.

De WG-2-INT Gateway is de ideale oplossing voor situaties waarin een brandmeldcentrale niet langer verplicht is en biedt efficiĆ«ntie en gebruiksgemak. Deze gateway is geschikt voor gebruik in woningen, bedrijven, VvE’s en studentenhuizen waar beheer en monitoring essentieel zijn voor veiligheid. Het installeren van de gateway wordt verricht door ons professionele team.

De WG-2-INT is sneller en eenvoudiger te installeren dan zijn voorganger, de WG-1-EUT. Het biedt functies zoals pushmeldingen, e-mailwaarschuwingen bij alarm en storing, aanpasbare notificaties en de mogelijkheid om elke melder in het netwerk een naam en locatie te geven. De FireAngel Connected App is beschikbaar voor zagen en iPhone. De Gateway is compatibel met alle FireAngel Wi-Safe2 producten en wordt geleverd met een adapter en ethernetkabel, waarmee u de Gateway rechtstreeks op uw modem of router kunt aansluiten.

U kunt zelf een configuratie samenstellen of kiezen uit ons assortiment smarthome-sets, variƫrend van alleen rookmelders tot uitbreidingen met een hittemelder en CO-melder.

Voor grootschalige netwerkinstallaties, waar beheer en onderhoud van vitaal belang zijn, raden wij aan om dit samen te doen met ons gecertificeerde FireAngel Wi-Safe2 specialistenteam of een erkende installateur, al dan niet in combinatie met een onderhoudscontract. Op deze manier krijgt de installateur op afstand inzicht in de status van de installatie, zodat onderhoud gericht en alleen wanneer nodig wordt uitgevoerd.

Registreer kosteloos uw gateway voor uitgebreide service-opties. Alles wordt overzichtelijk en realtime weergegeven op een persoonlijk dashboard. Met de FireAngel WG-2-Gateway kunnen rookmelders, hittemelders, koolmonoxidemelders en alle accessoires die gebruikmaken van Wi-Safe 2, verbonden worden met internet. Diagnostische gegevens die in individuele Wi-Safe2-apparaten zijn opgeslagen, worden in realtime naar een op maat gemaakt cloudgebaseerd dashboard gestuurd. Hier worden alarmmeldingen, storingen en diagnostische gegevens centraal beheerd, waardoor de benodigde actie duidelijk wordt. Onderhoud op afstand en realtime statusrapportage van elk afzonderlijk apparaat zijn vanzelfsprekend en beschikbaar wanneer u ze nodig heeft, 24/7, 365 dagen per jaar.

Bij aanschaf van een Gateway ontvangt u de eerste 3 jaar gratis Cloud Service. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om deze cloud service te combineren met een onderhoudscontract en jaarlijkse controle, verzorgd door ons professionele team. Hierdoor heeft u zekerheid over de status van uw installatie en wordt onderhoud alleen uitgevoerd wanneer dat echt noodzakelijk is. Brandpreventietechniek staat voor zowel installatie als service, zodat uw veiligheid altijd gewaarborgd is.

Het MAC-adres wat u nodig heeft voor de registratie vind u achterop de gateway na het verwijderen van de achterkant.

MAC-adres